Studie- och yrkesmässa visar vägar vidare

Behöver du råd och tips om yrken och studier? Vill du lyssna till hur det är att jobba som journalist på SVT, studera på folkhögskola eller veta vad en forskare gör? Vill du studera utomlands eller har du behov av att veta mer om hur du kan komplettera dina studier på Komvux?

Fredag 16 februari 2018 arrangeras den årligt återkommande studie- och yrkesmässan, Vägar vidare, på Nolaskolan i Örnsköldsvik. Alla intresserade är välkomna. Ingen föranmälan behövs. Alla föreläsningar och aktiviteter är gratis.

Från klockan 9:00 till 14:00 finns möjlighet att välja mellan att besöka montrar i Nolaskolans ljushall och att ta del av seminarium. Då finns representanter från högskolor, yrkeshögskolor, folkhögskolor, utbildningsanordnare samt representanter från näringslivet på plats för att berätta mer om olika yrken och studier.

Arrangörer är Örnsköldsviks gymnasium och Vuxenutbildningen i Örnsköldsvik.

Program med tider och beskrivningar av ett stort antal seminarium att välja på hittar du i dokumentet längst ner på den här sidan

Aktuelltartikel publicerad av: Ann-Sofie Mathiasson

2018-02-12