Viktig information om coronapandemin

Det är du och jag som har makten över viruset - tillsammans kan vi minska smittspridningen. Läs mer om hur Örnsköldsviks kommun hanterar coronapandemin.

Ansök om plats i förskola och fritidshem för sommaren 2021

Om du behöver förskola eller fritidshem för ditt barn under perioden 12 juli 2021 till och med 6 augusti 2021 så behöver du ansöka om det. Ordinarie verksamhet är stängd. Sommaröppen verksamhet erbjuds till barn vars vårdnadshavare arbetar eller studerar.

Ansök via e-tjänsten Ansökan barnomsorg. Sista dag för att ansöka är söndag 30 majlänk till annan webbplats.

I ansökan ska du ange vilka veckor du behöver sommaröppen förskola eller fritidshem samt schema om det är annat schema än det ordinarie schemat. Ange även vilken förskola eller vilket fritidshem du ansöker till. Du kan bli uppmanad att skicka in eller visa upp arbetsintyg eller studieintyg för omfattningen av arbete eller studier.

Sommaröppna förskolor och fritidshem 12 juli – 6 augusti, veckorna 28 – 31
Förskolan Björnen och Sörlidens fritidshem
Välj förskola/skolbarnsomsorg Örnsköld i ansökan.

Förskolan Sunnanäng och Sundskolans fritidshem
Välj förskola/skolbarnsomsorg Sund/Svedjeholmen i ansökan.

Mellansels förskola och Mellanselskolans fritidshem
Välj förskola/skolbarnsomsorg Mellansel i ansökan.

Skärpe förskola och Skärpe fritidshem
Välj förskola/skolbarnsomsorg Gullänget i ansökan.

Husums förskola och Husums fritidshem
Välj förskola/skolbarnsomsorg Husum i ansökan.

Björna förskola och Björna fritidshem
Välj förskola/skolbarnsomsorg Björna i ansökan.

Förskolan Resan och Bjästaskolans fritidshem
Välj förskola/skolbarnsomsorg Bjästa i ansökan.

Själevad/Myckling/Haffsta-området erbjuds i andra områden välj förskola/skolbarnsomsorg i någon av ovanstående listade områden.

Publicerad: