Studentparkering

Som studerande i Örnsköldsvik erbjuds högskole- och universitetsstudenter, mot uppvisande av studieintyg, att köpa parkeringskort för 300 kr för vårterminen 2020.

Parkeringskorten gäller för parkering på avgiftsplatserna på Hamnplan och Resecentrum Örnsköldsvik Norra i mån av plats. Parkeringskorten gäller inte på motorvärmare.

Studentparkeringskortet säljs i kommunens reception, Stadshuset Kronan, Järnvägsgatan 6, Örnsköldsvik. Fyll i och skicka in ansökan via formuläret nedan, du kommer därefter få en återkoppling via mail när kortet finns färdigt att hämta vid överenskommen tid.

Vid frågor kontakta Kontaktcenter:
Kontaktcenter, Örnsköldsviks kommun, Järnvägsgatan 6, 891 88 Örnsköldsvik.
Telefon: 0660 - 26 62 62, telefontid: mån-fre 07.45-16.00.
E-post: kontaktcenter@ornskoldsvik.se

Ansökan om studentparkering vårterminen 2020

Studieintyg måste uppvisas vid köptillfället
Villkor: Studentparkering gäller endast på avgiftsplatserna på Hamnplan och Resecentrum Örnsköldsvik Norra (i mån av plats). Parkeringskorten gäller inte på motorvärmare. Parkering endast tillåten med giltigt studentparkeringskort placerat väl synligt på insidan av framrutan. Studentparkeringskortet får inte säljas eller överlåtas. Förlorat studentparkeringskort ersätts ej. Köpt studentparkeringskort återlöses ej.
Jag godkänner och är införstådd med ovan gällande villkor samt försäkrar att angivna uppgifter är riktiga

2020-06-08

Övik Parkering
Reception: Kontaktcenter, Stadshuset Kronan, Järnvägsgatan 6, Örnsköldsvik