Denna artikel är äldre än 6 månader och är kanske inte längre aktuell.

Grattis Paradiset till Årets handel- och turismpris!

Bild från Företagarkvällen då David Berglund mottog Paradisets pris Årets Handel- och turismpris.

Grattis Paradiset till Årets Handel- och turismpris.

Paradiset fick under gårdagen ta emot Årets Handel– och Turismpris på den årliga Företagarkvällen. Priset mottogs av Paradisets enhetschef David Berglund.

— Det här är ett pris för alla i Örnsköldsvik! Vi får priset på grund av att vi har bra medarbetare, fantastiska samarbetspartners, underbara kunder som ger oss ris och ros och hjälper oss att utvecklas och entreprenörer som hjälper oss att förverkliga våra planer. Vi är därför många som är delaktiga i detta pris. Det hjälper oss att bli bättre och vi vill även fortsatt att man ser oss som en resurs när man ska attrahera personal från andra orter, när man har kunder på besök eller när de vill hitta på något med sina medarbetare och kollegor, säger David Berdlund.

Motivering: Paradiset är kommunens hetaste besöksmål för upplevelse, rekreation och avkoppling och är en magnet för stadens utveckling. Paradiset lockar besökare i alla åldrar från kommunen, regionen, nationellt och internationellt. Äventyrsbadet är ett gott föredöme genom att ge sina besökare högsta trygghet och service. Paradiset ligger i framkant bland äventyrsbad genom att ständigt utvecklas för att vara en upplevelse i Världsklass.

Priset delades ut av Cesams styrelse och Höga Kusten Destination AB och Örnsköldsviks handel (bestående av köpmän, fastighetsägare och kommunen.)

Här kan du läsa mer om Företagarkvällen och ta del av alla vinnarna.

Alla vinnarna från företagarkvällen.

Vinnarna vid Företagarkvällen 2018.

Aktuelltartikel publicerad av: Susanna Domeij

2018-02-12