Avgifter Skyttis spårområde

Från och med sommarsäsongen 2020 är den sju kilometer långa asfaltbanan för rullskidor och inlines avgiftsbelagd. Detta för att kunna underhålla asfaltslingan och området vid slingan. Observera att du för allas säkerhet inte får promenera på banan eller framföra andra typer av fordon än rullskidor och inlines på banan.

Sommarsäsongskortet gäller 1 juni - 31 oktober.
Årskortet gäller 1 juni - 31 maj.
Vintersäsongskortet gäller 1 november - 30 april.

Barn och ungdomar upp till och med 17 år nyttjar spårområdet gratis. Det gäller även ungdomar som studerar vid gymnasieskola.

Företag som har verksamhet för grupper på Skyttis ska boka och betala gällande hyror och avgifter**** för sina träningstillfällen. Bokning sker via lokalbokningen@ornskoldsvik.se eller 0660-881 14. Företagen faktureras i efterhand.

Skyttis spårområde används ibland för tävlingsverksamhet. Vid tävlingar stängs spårområdet, helt eller delvis av, även för dig som har köpt säsongskort.

Barn och ungdomar*

Årskort

Förlorat kort

Hänvisas till Stadshuset Kronan

* Gäller även ungdom som studerar på gymnasieskola. Du som är student ska kunna visa upp studentlegitimation i form av fysiskt kort eller i Mecenat eller i Studentkortets app. Du ska även kunna visa upp giltig ID-handling.
** Du som önskar pensionärspris och har fyllt 65 år ska kunna visa upp en giltig ID-handling. Har du ännu inte fyllt 65 år behöver du kunna visa upp en giltig ID-handling och något av följande alternativ:
Pensionärsintyg från Pensionärsmyndigheten eller motsvarande myndighet i annat land
Giltigt intyg om sjuk-, aktivitets- eller handikappersättning från Försäkringskassan eller motsvarande myndighet i annat land.
*** I samband med barn- och ungdomsaktiviteter som sker i föreningsregi behöver inte ledare och andra vuxna betala spåravgift.

Dagskort sommar köper du så här:

Studerande, Pensionär och 65 år och äldre - Swisha 20 kronor till 123 539 35 74 samma dag som du ska använda spåret. Markera din betalning med "skyttisdag".
Övriga 18-64 år - Swisha 30 kronor till 123 539 35 74 samma dag som du ska använda spåret. Markera din betalning med "skyttisdag".

Dagskort vinter köper du så här:

Studerande, Pensionär och 65 år och äldre - Swisha 50 kronor till 123 539 35 74 samma dag som du ska använda spåret. Markera din betalning med "skyttisdag".
Övriga 18-64 år - Swisha 60 kronor till 123 539 35 74 samma dag som du ska använda spåret. Markera din betalning med "skyttisdag".

Säsongskorten och årskortet köper du så här:

Via e-tjänst

Köp ditt spårkort till Skyttis spårområdelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Övriga försäljningsställen

• Kontaktcenter, Stadshuset Kronan, Järnvägsgatan 6.
    OBS! Endast kortbetalning.
  • Paradisetlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, Lasarettsgatan 15
  • ICA Kvantum i förbutiken, Ångermanlandsgatan 24
  • Intersport, Hamngatan 13
  • Stora COOP i förbutken, Hästmarksvägen 6

Villkor för dagskort:

• Du ska kunna visa upp din Swishbetalning i telefonen.

Villkor för säsongskorten och årskortet:

• Kortet är personligt och får inte överlåtas.
  • Kortet gäller för den period du betalat för.
  • Kortet ska du alltid ha med dig när du åker i spåren.
  • Avgiftskontroller kommer att genomföras under säsongen av särskilda spårkontrollanter.
  • Förlorat kort ersätts till en kostnad av 100 kronor. Kontakta Kontaktcenter, Stadshuset Kronan, Järnvägsgatan 6. Öppettider Kontaktcenter.öppnas i nytt fönster

2020-06-11