Länk till startsidan

Hej! Vi har fem korta frågor om webbplatsen. Det vore snällt om du ville svara på dem. Det underlättar vårt arbete att göra vår webbplats bättre.

Varför besöker du oss? * (obligatorisk)
Varför besöker du oss?

Vem är du? * (obligatorisk)
Vem är du?

Kunde du göra det du hade tänkt på webbplatsen? * (obligatorisk)
Kunde du göra det du hade tänkt på webbplatsen?

Var informationen du fick på webbplatsen bra? * (obligatorisk)
Var informationen du fick på webbplatsen bra?

Barnomsorg på kvällar, nätter och helger

Bra att veta

Barnomsorg på kvällar, nätter och helger innebär barnomsorg på tider då de ordinarie förskole- och fritidshemmen är stängda. Idag finns platser på dygnetrunt-avdelningen Solägget 24 i Fröja förskola.

Du behöver skicka med intyg från arbetsgivare samt barnets schematider tillsammans med ansökan om barnomsorg på kvällar, nätter och helger.

Om du vill ansöka om förskoleplats under dagtid samt ansöka om barnomsorg på kvällar, nätter och helger, gör du det i två olika ansökningar.

Ansökan lämnas senast 4 månader före önskat inskolningsdatum. För placering i augusti ska ansökan kommit in senast under mars-april.

Kontakta skolsköterska och övrig elevhälsopersonal via kontaktcenter.

Kontaktcenter

Telefon: 0660-880 00, välj tonval 2
Öppettider telefon: 07:30–17:00 helgfria vardagar (15 maj–15 september 07:30–16:15)

Besök oss i stadshuset Kronan