Viktig information om coronapandemin

Det är du och jag som har makten över viruset - tillsammans kan vi minska smittspridningen. Läs mer om hur Örnsköldsviks kommun hanterar coronapandemin.

KomTek

Bra att veta

Verksamheten är just nu delvis stängd på grund av pågående coronapandemi.

Läs mer om hur kommunens verksamheter påverkas.

På KomTek finns aktiviteter för olika åldrar, där deltagarna får skapa med hjälp av teknik. Det finns en stor glädje i att skapa med hjälp av teknik. På den glädjen byggs pedagogiken på KomTek. Målet är att få fler unga att se sig själva som framtidens ingenjörer och uppfinnare.

För dig som är ny på KomTek så rekommenderar vi att du deltar i aktiviteterna Upptäck KomTek och Magiska sagor innan du väljer bland övriga aktiviteter.

Främst sker aktiviteterna på kvällstid men du kan också delta i aktiviteter under helger och lov. KomTek har även ett nära samarbete med skolorna och tar emot klasser eller åker ut till klasser under skoltid.

KomTek samarbetar med företag i Örnsköldsvik, dels genom medfinansiering, dels med bidrag i form av material och/eller personella resurser. På KomTeks facebook-sida kan du se exempel på samarbete med företagen, filmer och reportage.

Alla kurser och aktiviteter på KomTek är avgiftsfria. Detta efter beslut i kommunfullmäktige. I vissa enstaka kurser med exklusivt material kan en mindre avgift utgå för inköp till material.

Kontakt

KomTek

Telefon: 0660-885 64, 070-546 38 16

E-post: komtek@ornskoldsvik.se

Besöksadress: Järnvägsgatan 10, 891 31 Örnsköldsvik

Sociala medier