Mat och lunch i gymnasiet

Ladda gärna hem och använd appen Aivomeny i din smartphone. Ladda ner den till androidlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster eller till IOS/applelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Välkommen att äta lunch med ditt barn!

OBS! Med anledning av coronaviruset kommer vi i nuläget inte att bjuda in föräldrar i matsalen.

Kostavdelningen bjuder dig som vårdnadshavare att en gång per termin äta
lunch tillsammans med ditt barn på skolan eller förskolan.Obs: Kontakta köket senast en dag innan du planerar ett besök för att anmäla att du ska äta

Var med och bidra med dina bästa recept!

Det är viktigt för oss att våra matgäster är nöjda med den mat vi serverar och att känner att man kan vara med och påverka sin matsedel oavsett om man bor på ett av kommunens särskilda boenden, har barn på förskolan eller själv går i skolan.

Här kan du dela med dig av dina bästa recept till osslänk till annan webbplats

Om ditt barn eller du som elev behöver specialkost

Har ditt barn eller du som elev matallergi/matintolerans eller behöver avvikande kost av andra skäl? Här får du veta vad som gäller och hur du ansöker om specialkost och hur du förnyar din ansökan.

Så här gör du om ditt barn/du som elev behöver specialkost

Krav och riktlinjer för kommunens mat och måltider

Örnsköldsviks kommun köper årligen livsmedel för 45 miljoner eller mer och ställer höga krav på det som köps in. Här berättar vi om olika kvalitetskrav och om att det råder nötförbud i alla skollokaler.

Livsmedelsupphandling, kvalitetskrav och nötförbud

2020-10-01